Minä itse

Ajankohtaisimmat kuulumiset löydät aina Facebook-sivultani, tässä hieman yeisempää perustietoa.

Olen mynämäkeläinen valokuvaaja ja kirjoittaja sekä biologian ja maantiedon opettaja. Kameraa olen räplännyt jo toistakymmentä vuotta, mutta ammattimaisemmin olen valokuvannut vuodesta 2011. Toimeksiantoina olen tehnyt pääosin hää-, hautajais- ja ristiäiskuvauksia sek√§ kirjoittanut kolme kirjaa.

Vapaa-ajallani keskityn pääosin luontokuvaukseen ja muuhun luonnossa liikkumiseen sekä erityisesti omien lasten häirintään kameralla. Muiden lapsia taas häiritsen ammatikseni, pääasiassa huonoilla vitseillä ja koulutehtävillä.

Kenties luonnonkuvaustaustastani johtuen pyrin myös henkilökuvauksessa mahdollisimman aidontuntuiseen lopputulokseen. Kuvaan kohteeni usein mieluiten ulkona, käyttäen hyväkseni luonnon tarjoamia kuvauspaikkoja sekä erityisesti eri vuoden- ja vuorokaudenaikojen valoa. Esimerkkejä tällaisista kuvista on myös esillä myös portfoliossani.

Koska minulla on kokemusta työskentelyssä eri-ikäisten sekä eriluontoisten lasten ja nuorten kanssa, koen lapsikuvauksen olevan eräs vahvimmista osa-alueistani. Lapsia kuvatessani pyrin erityisesti siihen, että kuvattavat käyttäytyisivät kuten minua ei olisikaan. Tällä tavoin lapset näkyvät parhaiten omana itsenään. Vuosikausia jatkunut kirjoitustyö ja -harrastus puolestaan mahdollistavat sujuvan ja mielenkiintoa ylläpitävän tekstin tuottamisen.

Omakuva

Sivu päivitetty 13.4.2018 kello 22.17